Fördelar för golfklubben

Genom att göra din banguide digital, gör ni samtidigt den enkel att använda för spelarna, som får en användarvänlig app kostnadsfritt, medan du sätter priset på din banguide.

Du kan även anpassa banguiden i ett oändligt antal versioner, som exempel en skräddarsydd direkt till juniorer från den främre tee, elitspelare från bakre tee eller bokföringsbyråns årliga företagsgolf för sina utvalda kunder.

Med GLFR Business är det alltså inte bara era medlemmar och greenfee spelare som du kan erbjuda en bättre service, men också alla dem som håller en tävling eller en företagsgolf på er klubb. Det är bra service!

Bättre service skapar tillväxt

GLFR Business är ett digitalt verktyg som på ett användarvänligt sätt, gör det lättare för dig och dina kollegor att presentera er golfbana på det mest fördelaktiga sättet. Det för er närmare era medlemmar, greenfee gäster och sponsorer – alltså era kunder.

Servicenivån på er klubb ökar golf kraftigt när ni kan erbjuda skräddarsydda banguider med fullt uppdaterad information direkt till spelarnas smartphones . I den digitala banguiden kan sponsor logotype och budskap med några få klick läggas in i banguiden – till exempel på ett företagsgolf. Det marknadsför din sponsor med ögonblicksprecision. Det älskar er kund, eftersom det ökar kundens exponering.

Klubben får en mycket bättre överblick över anläggningen, tekniska installationer och alla element på banan, och greenkeepern får verktyg till att hantera sin miljöredovisning.

Sammantaget bidrar Ingenium Golf att skapa tillväxt på klubben.

Exponering av sponsorer – på smartphone och tryck

Det kommer nu att bli mycket lättare att marknadsföra dina sponsorer i er banguide, både i tryck och på smartphone . Klubben kan på traditionellt vis presentera nuvarande hålsponsorer och helsides annonsörer, men i den digitala banguiden ökar alternativen. Det kan till exempel vara att göra en specifik banguide till pay-and-play banan med dess sponsorer, en specifik banguide till en tävling med dess sponsorer, och självklart, till en företagsgolf.

Sist men inte minst, exponeringen av den enskilda sponsorn kan förändras under säsongen – den nya bilden eller den nya texten uppdateras enkelt i sponsor modulen och därefter kan den uppdaterade digitala banguiden publiceras med ett enda klick. Detta kommer att kräva en liten extra ansträngning av golfklubben , men det kommer också att skapa mycket större värde för sponsorn.

Företagsgolf

Med GLFR Business kan ni skapa en unik upplevelse för de företag där ni arrangerar företagsgolf. Klubben kan enkelt skapa en skräddarsydd banguide för varje enskilt arrangemang med massor av reklam för företaget.

Det är enkelt att göra en digital banguide för en företagsgolf – du sätter bara in de unika annonssidorna och väljer sedan att publicera den skräddarsydda banguiden till företagsgolfen.

Det är också lätt att generera motsvarande PDF-fil, som används för den tryckta banaguiden, och vi har exempel på klubbar som har gjort organisationen runt företagsgolfen överlycklig över en tryckt banguide med smakfull reklam av företaget i hela banguiden.

En bättre upplevelse för golfaren

Med GLFR får varje spelare exakt den information den behöver, varken mer eller mindre.

Exakta avstånd, landningszoner , hinder och flaggplaceringar presenteras i ett nytt och levande format, så att användarna kommer att vilja komma tillbaka. Banguiden kan också innehålla serviceinformation om öppettider och erbjudanden som spelarna kan ha nytta av.

Det är bra service!

Kommunikationsplattform

Klubben har möjlighet att skicka små, viktiga meddelanden ut till de spelare som har installerat den digitala banguiden på sin smartphone – det kan vara små meddelanden från klubbchefen, kansliet, greenkeeper, restaurang, Pro eller shop. Meddelanden kan skickas till alla som har anmält sig till tjänsten. Spelarna ska självklart inte bli spammade med en massa meddelanden, men få, viktiga meddelanden kan skapa stort värde för både spelaren som klubben – några exempel:

  • Det finns lediga starttider torsdag morgon
  • Baninfo: Alla greener är nu vertikalskurna och klippta – njuta av spelet
  • Erbjudande på greenfee i vecka 20: 200 kr per spelare, fyra spelare för 600 kr.

Marknadsföra restaurangen

I banguiden ni kan naturligtvis marknadsföra klubbens restaurang, och med den digitala banguide kan menyer och priserna lätt uppdateras regelbundet – alla uppdateringar skickas automatiskt till spelarens app, så ni kan annonsera månadens meny eller veckans specialerbjudanden.

Du kan också lägga en länk till restaurangens hemsida, så spelare med ett enda klick i appen länkar till restaurangen och här kan beställa en burgare till 19:e hålet, när de puttat klart på 16. Dina kunder blir nöjda, upplever kortare väntetid och känner mycket bättre service.

Product - Example - Sponsor

Marknadsföring av Pro/Tränare

Med GLFR kan Pro’n få en möjlighet till att snabbt och enkelt kunna kontakta sina kunder. Pro’n kan få sin egen sida i banguiden eller skicka korta meddelanden om specifika händelser eller erbjudanden.